DCI: Razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja demokratičnega vodenja in upravljanja ter razvojnih procesov v Maleziji

Razpisovalec:

EuropeAid

Predmet javnega razpisa:

V okviru tematskega programa »organizacije civilne družbe in lokalni organi« instrumenta za financiranje razvojnega sodelovanja je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti civilnodružbenih organizacij za učinkovitejše delovanje na področju spodbujanja demokratičnega vodenja in upravljanja ter razvojnih procesov v Maleziji.

Razpis je tematsko osredotočen na: opolnomočenje žensk in spodbujanje enakosti med spoloma; krepitev zmogljivosti medijev kot ključnih akterjev na področju spodbujanja dobrega vodenja, transparentnosti in odgovornosti; opolnomočenje avtohtonih skupnosti.

 

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo civilnodružbene organizacije iz Malezije, držav članic EU in držav EEA. Zahteva se partnerstvo z organizacijo iz Malezije. Glede drugih pogojev in partnerskih zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

3.500.000 EUR

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 500 000 do 600 000 EUR, če je prijavitelj iz Malezije, se sofinancira do 90 % upravičenih stroškov, če je prijavitelj iz EU, pa do 75%.

Rok za oddajo prijav: 24. januar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru

 

Pisarni sta za osebna srečanja trenutno zaprti.