DCI: Razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja razvojnih procesov na Tajskem

Razpisovalec:

EuropeAid

Predmet javnega razpisa:

V okviru tematskega programa »organizacije civilne družbe in lokalni organi« instrumenta za financiranje razvojnega sodelovanja je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti civilnodružbenih organizacij za učinkovitejše delovanje na področju spodbujanja razvojnih procesov s ciljem doseganja ciljev trajnostnega razvoja na Tajskem.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo civilnodružbene organizacije iz Tajske, držav članic EU in držav EEA. Zahteva se partnerstvo z organizacijo iz Tajske. Glede drugih pogojev in partnerskih zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

6.500.000 EUR

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 450 000 do 750 000 EUR, če je prijavitelj iz Tajske, se sofinancira do 90 % upravičenih stroškov, če je prijavitelj iz EU, pa do 75%.

Rok za oddajo prijav: 24. januar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru