Javni razpis za zakup tržnega prostora in prodajo na tržnem prostoru za leto 2018 (Občina Domžale)

Razpisovalec:

Občina Domžale

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa za zakup tržnega prostora in prodajo na tržnem prostoru za leto 2018 (v nadaljnjem besedilu: javni razpis) je zakup stojnic na tržnem prostoru v Domžalah za leto 2018.

Potencialni prijavitelji:

- Zakupniki so lahko trgovci, ki imajo lastno proizvodnjo, razen v primeru, da gre za prodajo ekoloških živil ali prodajo izdelkov navedenih pod točko j., ko ni potrebno, da ima trgovec lastno proizvodnjo.
- Zakupniki so lahko tudi kmetovalci ali drugi posamezniki, če izpolnjujejo pogoje za prodajo na premičnih stojnicah v skladu z veljavnimi predpisi.
- Na tržnem prostoru je preprodaja prepovedana.
- Pristojni oddelek občinske uprave ne sklene zakupne pogodbe z vlagateljem, ki mu je bila v preteklih dveh letih odpovedana zakupna pogodba zaradi kršitve določil zakupne pogodbe ali Splošnih pogojev za prodajo na stojnicah v Domžalah.

Rok za oddajo prijav: 31. december 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.