Javni razpis za sofinanciranje preventivnih socialnih programov za mlade in samopomočne skupine v letu 2018 (Občina Domžale)

Razpisovalec:

Občina Domžale

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje preventivnih socialnih programov oziroma projektov za mlade in samopomočne skupine.

Potencialni prijavitelji:

- prijavitelj je fizična ali pravna oseba, ki ima registrirano dejavnost s področja preventivnih socialnih programov za mlade in samopomočne skupine (v kolikor iz AJPES ni razvidna registrirana dejavnost prijavitelja za izvajanje programov, ki so predmet tega razpisa, je potrebno priložiti: Dokazilo o registrirani dejavnosti za izvajanje preventivnih socialnih programov za mlade in samopomočne skupine – npr. kopija ustanovitvenega akta prijavitelja),
prijavitelj ni neposredni ali posredni proračunski uporabnik,
- projekt oziroma program se izvaja na območju občine Domžale,
- prijavitelj ni subjekt, katerega program je že financiran ali sofinanciran oziroma bi lahko bil financiran ali sofinanciran iz drugih proračunskih postavk.

Vrednost razpisa:

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev za javni razpis znaša v letu 2018: do 5.000,00 EUR

Zneski in delež financiranja:

Višina proračunskih sredstev, ki jih bo Občina Domžale dodelila na podlagi tega razpisa posameznemu upravičencu, ne bo presegala 80% načrtovanih stroškov, povezanih z izvedbo preventivnih socialnih programov za mlade in samopomočne skupine.

Rok za oddajo prijav: 19. marec 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.