Javni razpis za zbiranje prijav za sofinanciranje ljubiteljskih kulturnih kulturnih programov v letu 2018 (Občina Borovnica)

Razpisovalec:

Občina Borovnica

Predmet javnega razpisa:

Je sofinanciranje redne dejavnosti registriranih kulturnih društev, strokovno izpopolnjevanje, projekti in programi, udeležba na revijah in tekmovanjih. 

Potencialni prijavitelji:

Na razpisu lahko sodelujejo kulturna društva s sedežem v občini Borovnica. Pogoj, da se šteje, da društvo oz. skupna v okivru društva deluje in je upravičena do sofinanciranja, je izvedba minimalnega programa:
- za pevski zbor in instrumentalno skupino, izvedba enega predstavitvenega koncerta z najmanj 12 skladbami, od tega polovica novih, ter udeležba na občinski reviji pevskih zborov, če je organizirana,
- za odraslo ali mladinsko gledališko skupino ena gledališka predstava v dolžini najmanj 45 min,
- za ostale skupine ena samostojna predstava, razstava letno,

vse izvedeno v Občini Borovnica.

Vrednost razpisa:

Okvirna višina sredstev znaša 20.000,00 EUR

Rok za oddajo prijav: 12. marec 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.