Javni razpis za izbor operacij "Razvoj kadrov v športu"

Razpisovalec: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Predmet javnega razpisa:

 Predmet javnega razpisa je sofinanciranje razvoja kadrov v športu. Javni razpis je razdeljen v tri vsebinske sklope, ki se smiselno medsebojno povezujejo in omogočajo sinergije med razvojem kadrov, njihovo kariero ter znanstveno-raziskovalnim delom. Sklop A - vsebinski sklop je namenjen rasti znanja na področju športa in neposredni vključenosti novih znanstveno-raziskovalnih spoznanj v prakso. Sklop B - vsebinski sklop je namenjen vrhunskim športnikom po zaključku športne kariere, ki bodo morali v obdobju trajanja projekta pridobiti ustrezno izobrazbo za delo v športu ali ustrezno usposobljenost na najvišji ravni, v skladu z Zakonom o športu. Sklop C - vsebinski sklop je namenjen vrhunskim trenerjem, ki bodo v prvi polovici trajanja projekta vključeni v usmerjeno visoko-kakovostno interdisciplinarno strokovno usposabljanje.

Potencialni prijavitelji: Za sofinanciranje lahko kandidirajo: - javni in zasebni zavodi, registrirani po Zakonu o zavodih, - društva in njihova združenja, registrirana po Zakonu o društvih, - univerze in samostojni visokošolski zavodi, vpisani v Razvid visokošolskih zavodov, - ustanove, registrirane po Zakonu o ustanovah.

Rok za oddajo prijav: 6. januar 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru