Creative Europe Programme - Organisation and implementation of an annual European Union Prize for rock, pop and dance music - Call for proposals EAC/S04/2013

Razpisovalec: EACEA

Predmet javnega razpisa:

 Evropska komisija je v okviru programa Ustvarjalna Evropa objavila razpis za organizacijo in izvedbo letne nagrade Evropske unije za rock, pop in plesno glasbo: „European Border Breakers Awards“ (EBBA). Za organizacijo in izvedbo nagrade bo izbrana organizacija ali konzorcij.

Potencialni prijavitelji: Razpis je na voljo javnim ali zasebnim organizacijam, katerih glavna dejavnost je na področju rock, pop in plesne glasbe in imajo najmanj pet let dokazanih izkušenj z organiziranjem dejavnosti in dogodkov na tem področju na evropski ravni. Veljajo samo vloge subjektov s sedežem v državah članicah Evropske unije ali v državah, navedenih v členu 16 predloga uredbe o uvedbi programa Ustvarjalna Evropa, če so bili za slednje na datum iz oddelka 5 spodaj podpisani sporazumi, ki določajo dogovore glede sodelovanja teh držav v podprogramu Kultura, vključno z nagradami v okviru posebnih ukrepov. Pridruženi subjekti iz členov 122(2)(a) in 122(2)(b) finančne uredbe lahko sodelujejo, če predložijo ustrezna dokazila. Subjekti brez pravne osebnosti, ki izpolnjujejo določbe iz člena 131(2) finančne uredbe in člena 198 pravil uporabe, lahko prav tako sodelujejo.

Vrednost razpisa: Skupni proračun za sofinanciranje tega ukrepa je ocenjen na 400 000 EUR. Ta znesek bo kril delovni načrt za podelitev nagrade v letu 2015. Proračune za tri naslednja leta bo Komisija potrdila vsako leto po posvetovanju z odborom za program Ustvarjalna Evropa.

Zneski in delež financiranja: Sredstva EU so omejena na največjo stopnjo sofinanciranja v višini 60 % skupnih upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 30. januar 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00