PROGRESS: Delivering on skills for growth and jobs - Call for Proposals VP/2013/010

Razpisovalec: Evropska komisija, Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje

Predmet javnega razpisa:

Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je v okviru programa Progress objavil javni razpis ta sofinanciranje projektov na področju spodbujanja novih oblik sodelovanja in vzpostavljanja partnerstev med javnimi in zasebnimi akterji na trgu dela, z namenom zmanjševanja neskladij med ponudbo in povpraševanjem.

Potencialni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe (organizacije socialnih partnerjev, nevladne organizacije, javni organi, raziskovalne institucije itd) iz držav članic EU in drugih držav, upravičenih v okviru programa Progress, ki izpolnjujejo razpisne pogoje. Sodelujejo lahko tudi mednarodne organizacije.

Vrednost razpisa: 5.658.000 €

Zneski in delež financiranja: Okvirno 300 000 €, Komisija bo sofinancirala do 80% upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 15. januar 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00