Javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Mentorstvo za mlade«

Razpisovalec: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije

Predmet javnega razpisa:

 Predmet javnega povabila je sofinanciranje upravičenih stroškov izvajanja mentorstva za mlade, iskalce prve zaposlitve. Javno povabilo ima dva sklopa. V okviru sklopa A se bo izbranim delodajalcem sofinanciralo izvajanje mentorstva za osebo, staro do 30 let, prvega iskalca zaposlitve, ki jo bodo zaposlili s pomočjo subvencije za zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev. Pri sklopu B pa se bo izbranim delodajalcem sofinanciralo izvajanje mentorstva v obliki delitve delovnega mesta med delavcem, ki izpolnjuje zakonsko predpisane pogoje za predčasno oziroma starostno pokojnino ter lahko pridobi pravico do delne pokojnine, in mladim iskalcem prve zaposlitve do 30 let, ki je prijavljen v evidenci brezposelnih oseb pri ZRSZ. Delodajalec bo moral, s pomočjo subvencije za zaposlitev, vključeno osebo iz ciljne skupine zaposliti za vsaj polovični delovni čas za obdobje 12 mesecev.

Potencialni prijavitelji: Prijavijo se lahko delodajalci, osebe zasebnega prava, registrirani za opravljanje dejavnosti v Sloveniji, ki imajo vsaj enega zaposlenega. Delodajalci z manj kot 10 zaposlenimi lahko oddajo ponudbo za izvajanje enega mentorstva, delodajalci z 11 do vključno 20 zaposlenimi lahko oddajo ponudbo za izvajanje dveh mentorstev in delodajalci z več kot 20 zaposlenimi lahko oddajo ponudbo za izvajanje treh mentorstev.

Vrednost razpisa: 2.994.000 €

Opombe: Ponudbo lahko ponudniki vložijo od 29. 11. 2013 do razdelitve razpoložljivih sredstev oz. najkasneje do 31. 1. 2014. Ponudbe, ki bodo vložene pred rokom za oddajo ponudb bodo zavržene.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 31. januar 2014.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00