Javni razpis za izvajanje usposabljanja uslužbencev iz področja integracije državljanov tretjih držav – medkulturni odnosi, dialog, kompetence

Razpisovalec: Ministrstvo za notranje zadeve

Predmet javnega razpisa:

Zgoraj navedeni znesek predstavlja višino sredstev, ki jo namenja naročnik za izvedbo aktivnosti programa za izpolnitev ciljev po letnih programih. Sredstva za izvajanje predmetnega javnega razpisa so zagotovljena s strani Evropskega sklada za vključevanje državljanov tretjih držav (letni program 2013) v višini največ 75 % (v višini največ 22.500,00 EUR) in sredstev Ministrstva za notranje zadeve v višini najmanj 25 %.

Potencialni prijavitelji: Na javni razpis se lahko prijavijo pravne osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti v RS pri pristojnem sodišču ali drugem pristojnem organu v RS ter izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Vrednost razpisa: 30.000,00 €

Zneski in delež financiranja: Zgoraj navedeni znesek predstavlja višino sredstev, ki jo namenja naročnik za izvedbo aktivnosti programa za izpolnitev ciljev po letnih programih. Sredstva za izvajanje predmetnega javnega razpisa so zagotovljena s strani Evropskega sklada za vključevanje državljanov tretjih držav (letni program 2013) v višini največ 75 % (v višini največ 22.500,00 EUR) in sredstev Ministrstva za notranje zadeve v višini najmanj 25 %.

Rok za oddajo prijav: 8. januar 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00