Javni razpis za delitev sredstev za rekreativno, športno in kulturno dejavnost upokojencev in delovnih invalidov v letu 2017

Razpisovalec:

Svet Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je delitev sredstev za rekreativno, športno in kulturno dejavnost, ki jo organizirajo organizacije upokojencev in delovnih invalidov v letu 2017.
Sredstva so namenjena izključno organiziranju rekreativne, športne in kulturne dejavnosti upokojencev in delovnih invalidov in se ne smejo uporabiti za pokrivanje stroškov poslovanja zvez, društev in organizacij, nabavo osnovnih sredstev, za kritje stroškov gostinskih storitev (npr. ti stroški ne smejo predstavljati večine stroškov prireditve) ipd.

Potencialni prijavitelji:

– organizacije upokojencev, ki so organizirane na državni ravni, razen političnih strank

– reprezentativne invalidske organizacije, organizirane na državni ravni, ki imajo med člani najmanj 50 % delovnih invalidov.

 

Vrednost razpisa:

193.000 €:

– za rekreativno, športno in kulturno dejavnost upokojencev namenjenih 164.050 €,

– za rekreativno, športno in kulturno dejavnost delovnih invalidov pa 28.950 €.

Opombe:

Prijavo na razpis je treba vložiti v roku 10 dni po objavi javnega razpisa v Uradnem listu RS (datum objave v Uradnem listu: 3. 3. 2017)

Rok za oddajo prijav: 13. marec 2017

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00