Javni poziv za zbiranje predlogov za izbor kulturnih projektov na področju varstva kulturne dediščine v Občini Grosuplje za leto 2017

Razpisovalec:

Občina Grosuplje

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega poziva je sofinanciranje oz. financiranje projektov v skladu s programom kulture v Oblini Grosuplje na področju:

- investicijsko vzdrževanje zgodovinskih, kulturnih in sekralnih objektov v občini.

Sofinancira se izvedba konservatorsko-restavratorskih posegov in zvedba gradbeno obrtniških del na objektih, ki se nahajajo v Občini Grosuplje, se pretežno uporabljajo za kulturne namene oz. so vpisani v register nepremičnine kulturne dediščine. Vsi posegi in dela morajo ustrezati kulturno varstvenim pogojem.

Potencialni prijavitelji:

Na javnem razpisu lahko sodelujejo:

- vsi (razen neposrednih proračunskih uporabnikov), ki so lastniki oz. upravljalci objektov, ki so predmet sofinanciranja.

Vrednost razpisa:

Okvirna vrednost razpisanih sredstev je 10.000 EUR.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 31. januar 2017.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00