Javno povabilo: Zmorem, ker znam

Razpisovalec:

Zavod RS za zaposlovanje

Predmet javnega razpisa:

Zavod RS za zaposlovanje je objavil novo javno povabilo za izvedbo usposabljanja na delovnem mestu v okviru programa Zmorem, ker znam v vrednosti 500.000,00 EUR. Predvidena je vključitev 322 brezposelnih oseb, ki so uspešno zaključile prvi sklop programa Zmorem, ker znam v usposabljanje na delovnem mestu pri delodajalcih iz vse Slovenije. 

Potencialni prijavitelji:

    Na javnem povabilu lahko kandidira delodajalec, ki je pravna ali fizična oseba, vpisana v Poslovni register Slovenije, ter izpolnjuje druge pogoje javnega povabila. V usposabljanje na delovnem mestu se lahko vključijo brezposelne osebe, ki so prijavljene v evidenci brezposelnih oseb pri Zavodu in so predhodno uspešno zaključile program izpopolnjevanja in usposabljanja ali program priprav na potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK), ki so ga v okviru prvega sklopa programa Zmorem, ker znam izvedli Medpodjetniški izobraževalni centri in Ljudske univerze. Prednost pri vključevanju imajo osebe iz ciljne skupine, stare med 30 in 50 let, katerih obstoječa znanja oziroma delovne izkušnje ne omogočajo neposredne zaposlitve.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 2. september 2016.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru