Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in prireditev v občini Trzin za leto 2016

Razpisovalec:

Občina Trzin

Predmet javnega razpisa:

Kulturni programi kulturnih in drugih društev, zavodov in samozaposlenih, ki izpolnjujejo razpisne pogoje razpisa in katerih programi ustrezajo vsebinam, navedenim v Letnem programu kulture v Občini Trzin za leto 2016. Sredstva v maksimalni višini 10.500,00 € (PP 254) bodo razdeljena med kandidate skladno s Pravilnikom o sofinanciranju kulturnih dejavnosti v Občini Trzin. V okvir tega razpisnega področja sodijo: ljubiteljske gledališke predstave za odrasle in otroke, koncerti, plesni nastopi, razstave, literarni oziroma kulturni večeri, recitali, večdnevna filmska, gledališka, glasbena, plesna ali pevska srečanja (festivali), predstave monodram, gledališka in druga gostovanja, filmske projekcije kot del kulturno izobraževalnega programa, delovanje ljubiteljskih likovnih, glasbenih, pevskih ali plesnih in folklornih sekcij društev, izobraževalni oziroma vadbeni programi društev pod strokovnim vodstvom mentorjev ipd.

Kulturni programi Občine Trzin: Izvedba (načrtovanje programa in organizacija v sodelovanju z Občino Trzin) kulturnih programov Občine Trzin, ki se sofinancirajo s sredstvi s proračunske postavke 255 v višini razpisanih 13.050,00 € in s proračunske postavke 092 razpisanih 2.250,00 €.

Potencialni prijavitelji:

Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov v občini Trzin za leto 2016 (v nadaljevanju razpis) je namenjen producentom, posrednikom in organizatorjem kulturnih programov in dejavnosti, zlasti kulturnim in drugim društvom, ki imajo v naboru svojih dejavnosti registrirano ali v statutih navedeno kulturno dejavnost, ter samozaposlenim ustvarjalcem na področju kulture.

Rok za oddajo prijav: 20. januar 2016

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.