Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec

Razpisovalec:

Občina Logatec

Predmet javnega razpisa:

Finančna sredstva proračuna Občine Logatec za leto 2016, so namenjena sofinanciranju dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec. Občina Logatec bo sofinancirala programe/projekte, ki se izvajajo v občini Logatec in ne izven nje.   

Potencialni prijavitelji:

Dobrodelne organizacije, organizacije za samopomoč, invalidske organizacije ter druge prostovoljne in neprofitne organizacije, vpisane v register ali v razvid po veljavni zakonodaji in izvajajo najmanj en humanitarni, socialni program ali program občinskega pomena z elementi skrbi za zdravje in reševanje socialnih stisk posameznikov ali skupin v občini Logatec ter imajo v skladu s 5. členom Pravilnika o sofinanciranju dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec (Logaške novice, št. 4/07, v nadaljevanju: pravilnik), za obdobje, ki je določeno v razpisni dokumentaciji, izdelan, finančno ovrednoten, letni delovni program, iz katerega so razvidni delovanje, programi in projekti ter  člane in uporabnike izvedenega programa s stalnim bivališčem v občini Logatec. 

Vrednost razpisa:

20.000,00 EUR 

Rok za oddajo prijav: 1. februar 2016

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.