Sodobne spletne strani – ogledalo NVO

ZLHT - Regionalni center NVO, skupaj z Mrežo nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo, organizira brezplačno delavnico za nevladne organizacije v regiji, ki želite spoznati aktualne trende in uporabne načine urejanja vsebin na spletnih straneh. 

Brezplačna delavnica bo potekala v sredo, 6. novembra 2019 od 17.00 do 19.00 ure v prostorih MC Trbovlje, Ulica 1. junija 18, Trbovlje.

Uporabna in prijazna spletna stran je ogledalo vaše nevladne organizacije. Udeleženci delavnice boste spoznali aktualne trende, bistvene elemente in uporabne načine urejanja vsebin na spletnih straneh. Po izobraževanju boste bolje poznali osnove sodobnega spletnega založništva, ki pripomorejo k temu, da so spletne strani uporabnikom in spletnim iskalnikom prijazne in vidne.

Če vaša organizacija še nima spletne strani vam bomo predstavili možnost, kako lahko ugodno pridobite tipsko spletno stran. Spletno stran, ki jo boste lahko sami urejali in na enostaven način dodajali aktualne vsebine. Spoznali boste kako takšna spletna stran izgleda in ali je primerna glede na vaše potrebe. 

Predhodno znanje ni potrebno, nekaj prenosnih računalnikov bo na voljo za uporabo. S seboj  lahko prinesete svoj prenosni računalnik, da boste urejanje vsebin lahko preizkusili tudi v praksi. Izobraževanje je namenjeno pripravi vsebin na katerikoli platformi za objavljanje vsebin na spletu.

Izobraževanje bosta vodila Žiga Kranjec, uni. dipl. inž. rač. in inf. iz Društva Ljudmila in IKT vodja in razvijalec pri mreži NVO za vključujočo informacijsko družbo in Klara Kržišnik, vodja ZLHT- Regionalnega centra NVO.

Za lažjo organizacijo prosimo, da se predhodno prijavite do ponedeljka, 4. 11. 2019 na elektronski naslov: klara.krzisnik@consulta.si ali 059 927 619.

Vljudno vabljeni!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00