Srečanje NVO v novi informacijski pisarni ZLHT

Ob zaključku leta vas vabimo na srečanje nevladnih organizacij iz zasavske regije, ki bo 14.12.2017, ob 18.00,  v prostorih nove informacijske pisarne ZLHT Regionalnega centra NVO, na Cesti Borisa Kidriča 2, v Zagorju ob Savi.

Srečanje pripravljamo z namenom predstavitve priložnosti, ki jih nudi nova informacijska pisarna ter brezplačne podpore, ki vam je na voljo v okviru ZLHT Regionalnega centra NVO.

Dogodek bo priložnost za druženje, povezovanje, izmenjavo predlogov in idej za prihodnja sodelovanja nevladnih organizacij iz regije pri izvedbi skupnih aktivnosti, ki bogatijo življenje lokalnih prebivalcev. 

Srečanje bodo popestrile nevladne organizacije s kulturnim programom in kulinariko.

Brezplačno uporabo prostorov informacijske pisarne ZLHT Regionalnega centra NVO omogoča Občina Zagorje ob Savi.

Zaradi lažje organizacije dogodka, vas prosimo, da vašo udeležbo sporočite na elektronski naslov kristijan.adamlje@consulta.si

Vljudno vabljeni!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru