Podpisali smo memorandum o sodelovanju z nevladnimi organizacijami s potencialom

Enajst nevladnih organizacij iz osrednje Slovenije se je do sedaj vključilo v program NVO s potencialom. Tistih enajst, za katere verjamemo, da bodo ob naši podpori napredovali oz. se opolnomočili in okrepili za reševanje ključnih izzivov lokalnih skupnosti v regiji.

 

 

 

 

NVO s potencialom je za pomen tega javnega povabila nevladna organizacija, ki izkazuje interes za lasten organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj, ter je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti. NVO s potencialom je nevladna organizacija, ki želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve.

 

Prednovoletno srečanje nevladnih organizacij osrednje Slovenije, ki smo ga pretekli četrtek, 8. decembra 2016 organizirali v Ljubljani, je bila priložnost za podpis memoranduma o sodelovanju v programu NVO s potencialom.

 

V proces izbora in priprave načrtov krepitve so vključeni: Društvo AIA iz Mengša, Društvo Duh časa iz Ljubljane, Društvo Šola zdravja iz Domžal, Društvo za razvijanje čuječnosti iz Ljubljane, Društvo za zaščito živali Ljubljana, Smučarsko društvo Strahovica iz Vodic, Športna zveza Logatec, Turistično društvo Blagajana Vrhnika, Zavod Drevored iz Grosuplja, Zavod Eneja iz Ljubljane in Zavod Parnas iz Velikih Lašč.

 

Še vedno je čas za vključitev tudi drugih NVO. Če je poslanstvo in delo vaše organizacije pomembno in prepoznavno v vaši lokalni skupnosti, ste dobrodošli. Kako se vključite in sodelujete v programu NVO s potencialom,  preberite na naši spletni strani

 

Še nekaj fotografskih utrinkov s prednovoletnega srečanja.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00