NVO S POTENCIALOM

NVO s potencialom je nevladna organizacija, ki izkazuje interes za lasten organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj ter je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti. NVO s potencialom je nevladna organizacija, ki želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve.

V ožji izbor NVO s potencialom bomo povabili nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove), katere izstopajo v izbranih občinah po številu izvedenih prireditev, aktivnostih, ki zadovoljujejo lokalne potrebe. 

V okviru programa se bodo izbrane organizacije vključile v brezplačna usposabljanja, mentorstva in svetovanja na organizacijskem, strokovnem in zagovorniškem področju. Vsebina programa bo individualno prilagojena potrebam organizacije.
 
Z izbranimi organizacijami bomo sklenili individualen načrt izobraževanja oz. razvoja na podlagi izhodiščne ocene in želene stopnje razvoja.
 
 

Več informacij:

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619