Letečo želvo poganja znanje…

…in ker želi leteti višje in dlje, ga nabira vsepovsod.

Društvo za kakovost življenja Leteča želva želi kakovost življenja izboljšati čim večim ljudem. 

 

 

Da bi se naučili, kako doseči širši krog uporabnikov, so na našo pobudo obiskali Društvo prijateljev mladine Škofja Loka. Pri njih so lahko na lastne oči videli, kako izvajajo počitniške aktivnosti za otroke, izvedeli mnogo koristnih informacij in se hkrati dogovorili za nadaljnje sodelovanje.

Društvo prijateljev mladine Škofja Loka smo prepoznali kot primer dobre prakse, ker v svoje aktivnosti vključujejo veliko število otrok, imajo profesionalen pristop do uporabnikov in kreativne načine obveščanja o svojih aktivnostih. Kot lep primer dobre prakse so se izkazali tudi v praksi, saj so Društvu za kakovost življenja Leteča želva nesebično svetovali, z njimi delili ideje (naj izpostavim go. Katrin Kopač) in bili takoj pripravljeni sodelovati z njimi. 

Društvo za kakovost življenja Leteča želva se zaveda, da je v njihovi organizaciji še prostor za izpopolnjevanje in razvoj, zato smo jih vključili v program NVO s potencialom. Pridno nabirajo znanje, se udeležujejo različnih aktivnosti programa, vse z namenom, da čim širšemu krogu ljudi ponudijo čim kakovostnejše storitve. V prihodnjih mesecih tako za vas pripravljajo sveže vsebine in dogodke o katerih vas obveščajo preko svoje FB strani.

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru