Delavnica: Kako dejavnosti in učinke delovanja vaše nevladne organizacije uspešno predstaviti javnosti?

Nevladnicam in nevladnikom ob kopici dela, ki ga opravite za boljše, lepše življenje vseh nas, pogosto zmanjka časa za premislek o tem, kako bi učinke tega dela predstavili tudi drugim: potencialnim podpornikom, medijem, županom, ali pa preprosto družinskim članom, ko vam zastavijo vprašanje, kaj sploh počnete v društvu.

Na dvourni delavnici boste razmišljali o tem, kateri podatki so bolj pomembni, ko želite pridobiti pozornost podpornikov in medijev, in kateri so tisti, zaradi katerih boste pozornost kvečjemu izgubili. Pogovarjali se boste o učinkovitih načinih komuniciranja dosežkov in se dotaknili ključnega sredstva za uspešen prenos sporočila – jezika.

Udeleženkam in udeležencem delavnice bomo omogočili tudi naknadna individualna svetovanja z izvajalko delavnice, na katerih boste lahko svoje novo znanje preizkusili v praksi.

Termin:

ponedeljek, 29. maj 2023, 18.00-19.30 (individualna svetovanja po dogovoru z izvajalko)

Lokacija:

MSTeams

Izvajalka: 

Delavnico bo vodila strokovnjakinja za komuniciranje Nina Narat Meden.

Prijava:

Udeležba na delavnici je brezplačna za nevladne organizacije iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje. Prijavite se lahko preko e-prijave na spletni strani www.consulta.si do zasedbe mest. Prijave sprejemamo najkasneje do 26.5.2023. Povezavo, preko katere boste dostopali do dogodka na spletu, boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov.  

 

Aktivnosti Regionalnega centra NVO sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00