Nazivi natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020 so podeljeni

V začetku leta 2021 so potekale podelitve nazivov javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020. Zaradi epidemije je letos sklepni del javnega natečaja potekal drugače, v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja bolezni COVID  - 19. Podelitve so potekale na Občinah, kjer so župani in županja podelili prejemnikom nazive individualno.

Gospa Jasna Gabrič, županja Občine Trbovlje, je v okviru letošnjega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020 v Trbovljah podelila dva naziva. Borutu Severju, prostovoljcu Rdečega križa Trbovlje, je podelila naziv Prostovoljec zasavske regije 2020, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Trbovlje – mesto pa naziv Prostovoljska organizacija zasavske regije 2020.  

Gospod Franci Rokavec, župan Občine Litija, je v Litiji podelil en naziv Prostovoljec zasavske regije 2020. Prejel ga je Žiga Rappl, prostovoljec Rdečega križa Litija. V Zagorju ob Savi je gospod Matjaž Švagan, župan Občine Zagorje ob Savi, prav tako podelil en naziv Prostovoljec zasavske regije 2020. Prejela ga je Cvetka Drnovšek, ustanoviteljica in predsednica Društva za zdravilne rastline Zasavje.

Gospod Marko Funkl, župan Občine Hrastnik, je v Hrastniku podelil kar tri nazive. Naziv Prostovoljec zasavske regije 2020 sta prejela Matic Rotar, prostovoljec društva Eko krog in Marjana Potočin, prostovoljka Mladinskega centra Hrastnik. Gospa Jolanda Kunstič, predstavnica šivilj v Projektu upokojenih šivilj - 10.500 mask v šestih dneh  pa je v imenu celotne projektne ekipe sprejela naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2020.  

Več o prejemnikih preberite na TEJ POVEZAVI.

Tudi letos so prejemnikom nazivov podarili praktične pozornosti Steklarna Hrastnik, d.o.o., Chipolo d.o.o., ZKMŠ Litija in VDC Zagorje ob Savi.

Prostovoljec zasavske regije 2020 je sofinanciran v okviru Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO in se izvaja v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi, Občino Litija, Občino Hrastnik, Občino Trbovlje in Slovensko filantropijo. Medijski partner natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020 je Radio Aktual KUM in portal kum24.si.

Vsem prejemnikom nazivov in tudi ostalim prostovoljcem iz zasavske regije se zahvaljujemo za njihova prizadevanja in jim želimo vse dobro pri njihovem nadaljnjem delu.

Oglejte si video prispevke iz podelitev (kliknite na slike): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00