Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis LAS Srce Slovenije

Regionalni center NVO in LAS srce Slovenije vabimo na spletno srečanje, kjer vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, obenem pa bo to dobra priložnost za povezovanje s partnerji. Srečanje bo potekalo na spletu (aplikacija Zoom) v torek, 7.7.2020, od 10.00 do 11.15. Prijave so obvezne!   

 

Na spletnem srečanju Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis Las Srce Slovenije vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, s pomembnejšimi spremembami v razpisu in s pogoji za sodelovanje. Osrednji del srečanja bo namenjen povezovanju s partnerji, izmenjavi idej ter odgovorom na vprašanje kako sestaviti projekt za uspešno prijavo na aktualni poziv LAS Srce Slovenije.

POTEK IN VSEBINA SREČANJA:

  • Predstavitev Regionalnega centra NVO in partnerstva LAS Srce Slovenije;
  • Predstavitev aktualnega poziva Las Srce Slovenije;
  • Aktivnost mreženja;
  • Vprašanja in odgovori;
  • Povzetek in informacije o podpori za pripravo projektov;

Dogodek bo potekal on-line preko aplikacije Zoom v torek, 7. 7. 2020, od 10.00 do 11.15. Aplikacija ZOOM je dostopna na povezavi zoom.us. Prijavljeni na srečanje boste v torek, 7.7.2020, ob 9.00 (eno uro pred začetkom), na vaš elektronski naslov prejeli povezavo (link) za dostop do spletnega srečanja.

Prijave na dogodek so obvezne. Prijavite se z elektronskim obrazcem, ki se nahaja TUKAJ. Prijave zbiramo do nedelje, 5.7.2020.  

Za dodatne informacije ali pomoč nas pokličite na 059 927 619 ali nam pišite na kristijan.adamlje@consulta.si.

Veselimo se srečanja z vami!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00