Osnutek predloga Pravilnika o vrednotenju programov in projektov organizacij na področju socialno humanitarnih in ostalih neprofitnih dejavnosti v občini Grosuplje.

V  javni razpravi je  osnutek predloga Pravilnika o vrednotenju programov in projektov organizacij na področju socialno humanitarnih in ostalih neprofitnih dejavnosti v občini Grosuplje. Besedilo pravilnika je na pobudo in v sodelovanju s  Fundacija Drevored iz Grosuplja pripravljeno ob strokovni podpori Stičišča NVO osrednje Slovenije. 

Zato pozivamo vse zainteresirane organizacije, ki delujejo na območju občine Grosuplje in svojo dejavnost sofinancirajo iz občinskega proračuna , da do konca meseca avgusta, izrazijo svoje mnenje glede predlaganega oziroma podajo obrazložene dopolnitve predloga. V primeru utemeljene obrazložitve, bomo predloge upoštevali pri pripravi dokončnega predloga Pravilnika. Predlog Pravilnika bo posredovan na Občino Grosuplje.

Osnutek predloga si lahko ogledate tukaj, kjer lahko tudi oddate svoje komentarje.

Osnutek predloga je objavljen tudi na portalu www.drevored.si, Zavoda Drevored, kjer lahko tudi podate svoje komentarje.

Predloge dopolnitev in sprememb zbiramo do 31.8.2015!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru