Vodite svoje računovodstvo enostavno z e-računovodskim programom

Za lažje vodenje računovodstva in s tem tudi lažjo pripravo letnega poročila nevladnim organizacijam iz Osrednjeslovenske regije nudimo možnost uporabe e-računovodskega programa, ki omogoča vodenje računovodstva na enostaven, kot tudi na dvostaven način. V letošnjem letu je uporaba programa brezplačna za društav, zasebne zavode in ustanove iz osrednje Slovenije.

S programom lahko enostavno vodite blagajniško poslovanje, pripravljate in obračunavate potne naloge, obračunavate podjemne, avtorske in druge pogodbe o delu, izdajate račune, vodite evidenco prejetih računov, vodite evidenco plačil idr. 

Prednosti e-računovodskega programa so:
- preprosta uporaba
- program lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli
- program se avtomatsko nadgrajuje in osvežuje z zakonskimi spremembami
- manj možnosti da nepravilno obračunate avtorske in druge pogodbe
- zagotovljena varnost in zaščita podatkov
- možnost priprave in oddaje letnih poročil

NVO iz Osrednjeslovenske regije, ki ste zainteresirane za uporabo programa nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 040 786 939 ali po e-pošti na naslov tjasa.bajc@consulta.si in omogočili vam bomo, da program spoznate v testni verziji.  

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE -  Mreža za izpodbijanje evro skepticizma in motiviranje mladih evropskih državljanov, da sodelujejo v evropskih volitvah leta 2019YOUROPE: povezovanje poti za boljše dojemanje EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619