Vodite svoje računovodstvo enostavno z e-računovodskim programom

Za lažje vodenje računovodstva in s tem tudi lažjo pripravo letnega poročila nevladnim organizacijam iz Osrednjeslovenske regije nudimo možnost uporabe e-računovodskega programa, ki omogoča vodenje računovodstva na enostaven, kot tudi na dvostaven način. V letošnjem letu je uporaba programa brezplačna za društav, zasebne zavode in ustanove iz osrednje Slovenije.

S programom lahko enostavno vodite blagajniško poslovanje, pripravljate in obračunavate potne naloge, obračunavate podjemne, avtorske in druge pogodbe o delu, izdajate račune, vodite evidenco prejetih računov, vodite evidenco plačil idr. 

Prednosti e-računovodskega programa so:
- preprosta uporaba
- program lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli
- program se avtomatsko nadgrajuje in osvežuje z zakonskimi spremembami
- manj možnosti da nepravilno obračunate avtorske in druge pogodbe
- zagotovljena varnost in zaščita podatkov
- možnost priprave in oddaje letnih poročil

NVO iz Osrednjeslovenske regije, ki ste zainteresirane za uporabo programa nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 040 786 939 ali po e-pošti na naslov tjasa.bajc@consulta.si in omogočili vam bomo, da program spoznate v testni verziji.  

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.