Naj zavezanci svoj del dohodnine namenijo vaši organizaciji

Zdaj je čas, da nevladne organizacije, ki ste na seznamu prejemnikov 0,5% dohodnine, pridobite čim več zavezancev, ki vam bodo namenili svoj del dohodnine. V letu 2013 je bilo še vedno več kot 4,8 milijonov nerazporejenih sredstev, saj več kot 60% zavezanec nima določeno komu nameni svoj del dohodnine. 

Vlada je v mesecu juliju potrdila seznam, prejemnikov 0,5% dohodnine za leto 2014, na katerem so tudi nevladne organizacije v javnem interesu, ki so ta status pridobile do 31.12.2013. 

Obrazec, s katerim bodo davčni zavezanci namenili svoj del dohodnine vaši organizacije najdete na tej povezavi. Obrazec je potrebno do 31.12. dostaviti na DURS.

Več informacij o tem kako pridobiti status v javnem interesu dobite na Stičišču NVO osrednje Slovenije.  Pišite nam na info@consulta.si.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.