Katalog učnih programov za osnovne šole

V lanskem letu smo posodobili in ažurirali Katalog učnih programov za osnovne šole, ki jih izvajajo lokalna društva in zavodi. A ker se učni programi opisani v katalogu spreminjajo in se (lahko) dodajajo novi, vas vabimo da tudi vaš program vključite v katalog. Pomagamo vam program tudi razviti in oblikovati, da bo primeren za izvedbo v šoli in s tem tudi primeren za katalog.

Namen kataloga je z izbranimi učnimi programi seznaniti učitelje o pestri ponudbi oziroma jim ponuditi izbiro in možnosti vključitve programov v učni program, dneve dejavnosti (športni, naravoslovni, kulturni in tehnični dan), izbirne predmete ali preprosto oblikovanje novih interesnih ter drugih prostočasnih dejavnosti na šoli. Katalog večkrat med letom pošljemo učiteljem zasavskih osnovnih šol.

Če imate že pripravljen in izdelan program primeren za osnovnošolce ga enostavno vpišite v ta obrazec. V primeru, da razmišljate o tem, oz. želite program oblikovati, sporočite in pomagali vam ga bomo oblikovati tako, da bo primeren za objavo in izvedbo. 

Vse, preko tega obrazca, vnesene programe bomo skrbno prebrali, jih oblikovali in objavili v Katalogu učnih programov. 

Za dodatne informacije in pomoč nas kontaktirajte na številko 059 927 619 ali pišite na tjasa.bajc@consulta.si

Katalog učnih programov za osnovne šole

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00