Hvala

Hvala vsem, ki ste sodelovali in podprli akcijo Dobrodelna malica. Skupaj smo zbrali 575,53 EUR, ki bodo namenjeni litijskim skavtom in otrokom iz socialno šibkejših družin POŠ Dol pri Hrastniku.  

 

 

 

Tokrat smo na Regionalnem centru NVO v akciji Dobrodelna malica povezali Kavarno in okrepčevalnico Pri Mostu in litijske skavte ter Galerijo in restavracijo Zasavski gurman iz Dola pri Hrastniku in Območno združenje rdečega križa Hrastnik.

 

Tako v Kavarni in okrepčevalnici Pri Mostu kot tudi v Zasavskem gurmanu so zbran znesek od prodanih malic potrojili, k čemur smo prišteli še prostovoljne prispevke.

 

V Litiji zbrana sredstva v višini 240,94€ bodo namenjena litijskim skavtom, zbrana sredstva na Dolu pri Hrastniku, 334,59€, pa otrokom POŠ Dol pri Hrastniku iz socialno ogroženih družin za športne aktivnost. 

 

 

K akciji Dobrodelna malica so v Zasavskem gurmanu pristopili v želji, da se zbrana sredstva namensko za športne aktivnosti otrok iz socialno ogroženih družin.

 

 

V Kavarni in okrepčevalnici Pri Mostu pa v želji, da se zbrana sredstva namenijo za organizacijo in izvedbo poletnih taborov litijskih skavtov.

 

Akcijo Dobrodelna malica smo organizirali v okviru Regionalnega centra NVO z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe.

 

Bi se nam radi pridružili?

Prihodnje leto bomo akcijo še razširi v vseh štirih občinah zasavski regiji zato že danes vabimo restavracije in nevladne organizacije, ki bi rade sodelovale. Z akcijo, ki bo potekala v maju želimo pomagati zbirati sredstva za programe in projekte različnih nevladnih organizacij, ki naslavljajo potrebe v lokalnem okolju. 

 

Aktivnosti Regionalnega centra NVO sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00