Vi imate idejo, mi imamo prostor, skupaj imamo projekt

Takšen je slogan konzorcija organizacij, ki v Litiji izvajajo projekt #LIST – litijski inkubator za skupnost in trajnost. V okviru projekta potekajo različne aktivnosti v povezavi s trajnostnimi vsebinami, pod predstavljenim sloganom pa nevladnim in ostalim organizacijam iz regije in širše ponujajo krasne prostore za izvedbo najrazličnejših dogodkov.

Konzorcij organizacij sestavljajo litijski nevladni organizaciji Društvo Lojtra in  KLIŠE – klub litijskih in šmarskih študentov, obe sta vključeni v program NVO s potencialom 2020 – 2021 ter Zavod Knof iz Sevnice. Za projekt #LIST so uspešno pridobili sredstva za sofinanciranje na razpisu Ministrstva za javno upravo.  

Prostori, ki vam jih ponujajo za izvedbo vaših dogodkov se nahajajo na privlačni lokaciji v starem mestnem jedru Litije, v Koblerjevi hiši, na Valvazorjevem trgu 15. Tam so za vas uredili dva prostora z vso potrebno tehnično opremo, zunaj je na voljo veliko parkirišče, vsem ki boste svoje dogodke organizirali pri njih pa nudijo še brezplačno podporo pri organizaciji in promociji vaših dogodkov.

Iz dodatne ponudbe vam je na voljo še fotografiranje in snemanje dogodkov, priprava besedil za spletne in medijske objave, grafično oblikovanje najrazličnejših materialov in dodatno svetovanje pri organizaciji in promociji vaših dogodkov.

V okviru projekta #LIST - Litijski in inkubator za skupnost deluje tudi trgovina »Stara šola Litija« (butik ponovne uporabe oziroma t.i. second hand trgovina z oblačili). Vabljeni, da jo obiščete!

Za dodatne informacije in rezervacijo prostora ali ostale informacije o projektu #LIST pišite na projekt.list@gmail.com, pokličite na 040 293 425 ali informacije poiščite na njihovi Facebook strani, na Facebook.com/projektlist.  

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru