Spoznajte program eConsulta za vodenje enostavnega računovodstva

Razvili smo program za vodenje članstva in prostovoljskih ur ter vodenje računovodstva na enostaven način. Vas zanima več? Pridružite se nam v sredo, 29.3.2023, na spletni delavnici kjer bomo predstavili program in njegove funkcije podrobneje pa se bomo posvetili računovodskemu delu programa. 

Na delavnici bomo predstavili program eConsulta za vodenje enostavnega računovodstva, ki omogoča izdajanje računov, vodenje blagajne, izdajanje potnih nalogov in pripravo in oddajo letnih poročil ter davčnega obračuna. Poleg tega pa program na enem mestu omogoča tudi vodenje evidenc o članstvu, plačanih članarinah, prostovoljcih in opravljenih prostovoljskih urah.

Program je namenjen vodstvenim članom društev, blagajnikom, tajnikom in osebam, ki v društvu vodijo tovrstne evidence. Dostopen je prek spleta, glede na vaše potrebe pa se lahko odločite za uporabo v celoti, s funkcijami za vodenje enostavnega računovodstva, vodenje članstva in prostovoljskih ur; ali pa le za uporabo posameznih funkcij.

 

Termin

Delavnica bo potekala v sredo, 29. 3. 2023, ob 18. uri, preko spletne platforme Microsoft Teams.

 

Prijava

Zaradi lažjega načrtovanja in izvedbe delavnice vas prosimo, da svojo udeležbo na delavnici potrdite s prijavo na tej povezavi do srede, 29.3.2023, do 12. ure. Povezavo preko katere boste dostopali do dogodka boste prejeli na vaš e-naslov na dan dogodka.

Več in informacij dobite na številki 059 927 619 ali preko maila info@consulta.si.

 

 

Aktivnosti organiziramo v okviru projekta 1,2,3 e-drustvo.si, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00