Nov katalog učnih programov za osnovne šole

Na Regionalnem centru NVO smo skupaj z nevladnimi organizacijami iz zasavske regije pripravili nov katalog učnih programov za osnovne šole. Katalog učnih programov je namenjen učiteljem, ki iščejo ideje za programe, ki jih lahko vključijo v učni program, dneve dejavnosti, izbirne predmete ali preprosto oblikovanje novih interesnih ter drugih prostočasnih dejavnosti. 

Predstavljeni so programi, ki jih nevladne organizacije izvajajo v lokalnem okolju ali se izvajajo na šoli in dosegajo pričakovane cilje učnih vsebin. Programi so predstavljeni s kratkim opisom, primernostjo starostni skupini, časom trajanja in lokacijo izvedbe programa, okvirno ceno in kontaktom nevladne organizacije. Za lažji pregled so razvrščeni v 5 kategorij: naravoslovje, šport, kultura, tehnika in drugo.

Spoznajte pestro ponudbo programov, ki jih izvajajo nevladne organizacije zasavske regije in lahko pomagajo učiteljem pri pripravi zanimivih učnih uric. Katalog je dostopen na povezavi.

Katalog je nastal v okviru Regionalnega centra NVO, ki je sofinanciran v okviru Sklada za NVO s strani Ministrstva za javno upravo.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00