Podjetniški meetUP nevladnih organizacij s podjetjem Chipolo

Trboveljsko podjetje Chipolo, ki je s svojim inovativnimi produkti prisotno na globalnem trgu vabi nevladne organizacije iz zasavske regije k sodelovanju. Želijo si skupnega projekta s katerim bodo z izbrano nevladno organizacijo naslovili družbene ali okoljske izzive. 

 

S konkretnim sodelovanjem z nevladnimi organizacijami si v Chipolo želijo okrepili družbeno odgovornost podjetja, nevladnikom pa pomagati pri uresničevanju njihovega poslanstva.

Špela Žagar iz marketinga podjetja Chipolo društvom sporoča: »Odločili smo se, da vas podpremo in stopimo v sodelovanje z vami pri uresničevanju poslanstva vaše organizacije."

Vabilo nevladnim organizacijam k sodelovanju s Chipolo smo spodbudili na Regionalnem centru NVO z željo po zelo konkretnem povezovanju nevladnega in gospodarskega sektorja v regiji. V ta namen letos organiziramo t.i. Podjetniški meetUP nevladnih organizacij s podjetjem Chipolo, v okviru katerega boste društva podjetju Chipolo lahko predlagala ideje za sodelovanje.  

Dodatno dozo kreativnosti v procesu priprave in razvoja idej bodo prispevali fantje iz oglaševalske Agencije 101, ene najuspešnejših oglaševalskih in kreativnih agencij v Sloveniji. Na spletnem kreativnem srečanju, ki bo potekalo v okviru podjetniškega meetUP-a vam bodo fantje iz Agencije 101 pomagali ideje nadgraditi, izboljšali ali jih le po marketinško »začiniti«.  

Na Chipolo bodo veseli najrazličnejših predlogov. V poštev pridejo večji in manjši projekti, ozaveščevalne akcije, dogodki, dolgoročnejši programi, kampanje, pobude itd. Pomembno je le, da ideja smiselno poveže poslanstvo vaše nevladne organizacije in zgodbo podjetja Chipolo.

Nevladne organizacije, ki boste podale predloge boste v nadaljevanju povabljene na kreativno spletno srečanje s predstavniki Agencije 101. Namen srečanja z Agencijo 101 je vaše ideje kar najbolje  pripraviti za končno predstavitev podjetju Chipolo.

Sklepna faza Podjetniškega MeetUP-a NVO s Chipolo in Agencijo 101 bo predstavitev oziroma t.i. pitching idej podjetju Chipolo, ki bo prav tako potekal na spletu. Pri vsaki predstavitvi bodo komentar podali tudi predstavniki Agencije 101. Chipolo bodo Izbrali najperspektivnejšo idejo in jo izvedli v sodelovanju z nevladno organizacijo, ki jo bo predlagala.

Podjetniški meetUP NVO s podjetjem Chipolo in Agencijo 101 bo potekal takole:

  • do srede, 5.5.2021, poteka zbiranje prijav in idej za sodelovanje;
  • v četrtek, 13.5.2021, od 9.00 do 12.00, kreativno srečanje z Agencijo 101 (Zoom srečanje);
  • v četrtek, 20.5.2021, od 9.00 do 12.00, predstavite idej podjetju Chipolo (Zoom Srečanje).

Na podjetniški meeteUP NVO s Chipolo in Agencijo 101 se prijavite na tej povezavi: https://forms.gle/DryK8bEEg95hoUoQ9 (prijave zbiramo do 5.5.2021)

Več o Chipolo preberite na tej povezavi: https://chipolo.net/sl

Kdo so Agencija 101 in kaj počnejo pa preberite na tej povezavi: https://agencija101.si/

Vabljeni, da se prijavite na Podjetniški MeetUp NVO s Chipolo. Vaše ideje bodo nadvse dobrodošle!

Na Chipolo še dodajajo: »Povabite nas k sodelovanju«.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00