Skupnostni prostori za NVO v Zagorju ob Savi ponovno na voljo

Nevladnim organizacijam iz zasavske regije sporočamo, da so Skupnosti prostori za NVO, na Cesti Borisa Kidriča 2, v Zagorju ob Savi, ponovno na voljo za brezplačno uporabo. Vse tiste NVO, ki potrebujete prostor za izvedbo delavnic, srečanj, sestankov, predavanj, vadb, okroglih miz in ostalih dogodkov podobnega formata, vabljene, da uporabite Skupnostne prostore za NVO.

V obdobju ukrepov za omejevanje širitve novega koronavirusa so bili Skupnosti prostori za NVO zaprti. S sproščanjem ukrepov jih ponovno odpiramo in ponujamo nevladnim organizacijam v brezplačno uporabo.

Zelo pomembno je, da pri izvajanju aktivnosti upoštevate aktualna navodila in priporočila za izvedbo vaših aktivnosti. Med udeleženci je v prostorih potrebno zagotavljati 1,5m – 2m razdalje, maske so priporočljive, predvsem v primerih, ko priporočene razdalje med udeleženci ne bo mogoče zagotavljati, obvezno je razkuževanje rok, razkuževanje delovnih površin in zračenje prostora.

Uporabnike prostorov pozivamo, da preberete in spremljate aktualna navodila in priporočila NIJZ in se ravnate v skladu z njimi pri izvajanju vaših aktivnosti v Skupnostnih prostorih za NVO. Navodila in priporočila NIJZ so dostopna TUKAJ.

Zainteresirani za uporabo Skupnostnih prostorov za NVO pišite na kristijan.adamlje@consulta.si ali nas pokličite na 059 927 619.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00