Anketa za prostovoljce in prostovoljke iz zasavske regije

Prostovoljke in prostovoljce iz zasavske regije vabimo, da izpolnite anketo v kateri poizvedujemo po motivacijskih vzgibih ljudi za vključevanje v prostovoljske akcije in programe. Poleg tega nas še zanima vaše mnenje o povezovanju prostovoljcev iz celotne zasavske regije v t.i. Klub prostovoljcev zasavske regije.

Regionalni center NVO v sodelovanju z različnimi organizacijami, ki v svoje dejavnosti vključujejo prostovoljce razvijamo idejo o tako imenovanem "Klubu prostovoljcev zasavske regije (delovni naslov). Gre za enoten pristop promoviranja prostovoljstva in solidarnostnih vrednot in povezovanje prostovoljcev v zasavski regiji.

V okviru kluba, ki bo združeval prostovoljke in prostovoljce iz celotne zasavske regije razmišljamo o najrazličnejših aktivnostih v povezavi s krepitvijo prostovoljstva v regiji in lepo vas vabimo, da o vsem tem z nami podelite tudi vaše predloge in mnenja.  

Vabimo vas k sodelovanju pri razvijanju ideje in vas prosimo, da izpolnite spletni vprašalnik, ki se nahaja na TEJ POVEZAVI. 

Že v naprej hvala za sodelovanje. 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00