Prostovoljec zasavske regije 2019 – zaključna prireditev

V četrtek, 30.1.2020, ob 18.00, bo v Delavskem domu Hrastnik potekala zaključna prireditev javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019. Dogodek bo namenjen podelitvi priznanj tistim prostovoljkam, prostovoljcem in organizacijam, ki so po mnenju javnosti najbolj zasluženi za širjenje prostovoljskih vrednot in s svojim delom pripomorejo k boljši družbi.

Priznanja bodo letos podeljena najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem po posameznih občinah (po eno priznanje na občino – Zagorje, Litija, Hrastnik, Trbovlje), priznanje za najzaslužnejšo prostovoljsko organizacijo pa bo prejela ena organizacije iz celotne regije. Priznanja bodo tisti kandidati, ki so na javnem glasovanju prejeli največ glasov.

Na dogodku bodo predstavljeni tudi vsi kandidati, ki so bili uvrščeni na javno glasovanje v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019.

Dogodek bodo letos z različnimi kulturnimi točkami popestrili tolkalna skupina Perkakšns iz Litije, Kulturno društvo Podkum, Športni klub Feniks iz Hrastnika in moška vokalna skupina Un s Trboul. 

Vašo udeležbo nam lahko sporočite na info@consulta.si ali telefonsko 059 927 619 in rezervirali vam bomo sedež.

Lepo vabljeni!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00