Posvet nevladnih organizacij iz občine Logatec

Društva, zavodi in ustanove imate pomembno vlogo pri zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju. Prepoznava lokalnih potreb pa je pomembna za vse, ki si prizadevamo za razvoj lokalne skupnosti.

Vabimo vas na Posvet nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz občine Logatec, ki bo v četrtek, 19. maj 2016 od 18.00 do 20.00, v sejni sobi na Notranjski cesti 14 v Logatcu.

Pogovarjali se bomo o lokalnih potrebah, kot jih nevladne organizacije vidite v občini Logatec in o morebitnih rešitvah za razvoj novih storitev v občini.

Posvet organizira Stičišče NVO osrednje Slovenije. Potekal bo skozi strukturirano razpravo, ki bo vodila do skupnega nabora predlogov. Tako boste vsi udeleženci aktivno vključeni v prepoznavo lokalnih potreb, iskanje in pripravo rešitev.

 

Potrditev udeležbe sporočite na info@consulta.si ali po telefonu: 059 927 619 do 18. 5. 2016.

 

Veselimo  se srečanja z vami!

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru