Priprava ustanovnih aktov in pravno svetovanje

Če želite, da pisno pripravimo ustanovne akte za vašo organizacijo ali druge pravne dokumente, ste se obrnili na pravi naslov. Pripravimo vam vse potrebne dokumente za registracijo društva, zasebnega zavoda, ustanove ali ustanovitve socialnega podjetja v okviru nevladne organizacije. Pri tem upoštevamo vaše usmeritve.

Pomagamo pri ustanavljanju nevladne organizacije v zasavski regiji z vzorci, usmerjanjem pri registraciji ali statusnih spremembah, svetovanjem in pregledom ustanovnih aktov in pripravo pripomb. Na voljo smo vam za vsa vprašanja, s katerimi se srečujete v času ustanovitve organizacije in tudi kasneje, ko organizacija že deluje.

Nudimo vam:

  • svetovanje pri izbiri primerne pravne oblike glede na vašo dejavnost
  • informacije o postopkih registracije 
  • vzorce temeljnih aktov in pogodb
  • pregled pripravljenih ustanovitvenih dokumentov in pripravo pripomb
  • pomoč pri izbiri dejavnosti po SKD
  • usmeritve pri statusnih spremebah
  • svetovanje pri pripravi pravilnikov in pogodb

V primeru, da ne prihajate iz zasavske regije, se sami z vsemi temi dokumenti ne želite ukvarjati ali nimate časa in potrebujete strokovnjaka, da jih pripravi namesto vas, vam naša pravna služba nudi kompletno pisno pripravo vseh ustanovitvenih dokumentov, uskladitev temeljnih aktov z veljavno zakonodajo, pripravo internih pravilnikov za delovanje organizacije ipd. V tem primeru se upoštevajo cene iz cenika.

Cenik:

  • 50 EUR/ uro svetovalnega dela, potrebnega za pripravo pisnega temeljnega akta, pravil ali drugega pravnega dokumenta

Cene so informativne.

 

Kontakt: 

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00