NVO USTVARJALNIK

Program NVO ustvarjalnik je izobraževalni program, prilagojen aktivnim organizacijam z močno vizijo in poslanstvom za izboljšanje kvalitete lokalnega življenja – NVO s potencialom . Poteka v treh tematskih sklopih in sicer kot organizacijski, strokovni in zagovorniški ustvarjalnik.

V sklopu organizacijskega ustvarjalnika smo že izvedli delavnico z naslovom "Učinkovito nevladniško komuniciranje", ki jo je vodil g. Uroš Bonšek iz organizacije CNVOS, delavnico " Od odločitve do uresničitve", ki jo je vodil g. Kristijan Adamlje iz organizacije ZLHT, delavnico "Razpisi, prvi koraki" v izvedbi ge. Barbare Možina iz Društva za podporo civilne družbe in delavnico "Uspešno timsko delo", pod vodstvom ge. Karmen Vaupotič iz ustanove Prizma.

V sklopu zagovorniškega ustvarjalnika smo organizirali delavnico "Kako prepričati odločevalce?!", katero je vodil g. Sebastjan Jeretič iz podjetja Neurovirtu, napovedujemo pa že novo dvodnevno delavnico, ki jo bo v marcu vodila ga. Petra Cilenšek iz Društva za podporo civilne družbe. 

Trenutno poteka iskanje NVO, ki ima idejo o produktu ali storitvi, ki bi ga/jo ponudila lokalni skupnosti in je v lokalni skupnosti potreba po njem/njej. Organizaciji ponujamo potrebno pomoč pri izpeljavi projekta. Več o tem preberite...

NVO s potencialom se lahko vključijo v enega ali več izmed ustvarjalnikov, glede na potrebe, ki jih zaznavajo v svoji organizaciji.

Vsak ustvarjalnik sestavljajo različne oblike izobraževanj. Od predavanj, delavnic, do mentorstva in svetovanja. Vse to s ciljem, da organizaciji  pomagamo pri razvijanju in uresničitvi idej, ki so koristne za lokalno skupnost.

Kako so program koristile NVO s potencialom v preteklem letu, si poglejte na povezavi... 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00