Katalog učnih programov za osnovne šole

Rezultat akcije NVO gre v šolo je poleg navdušenosti tako učencev, učiteljev kot nevladnih organizacij, ki so v akciji sodelovali, tudi elektronski katalog učnih programov.

Namen kataloga z izbranimi učnimi programi je seznaniti vse učitelje na slovenskih osnovnih šolah o pestri ponudbi oziroma izbiro in možnosti vključitve programov v učni program, dneve dejavnosti, izbirne predmete  ali preprosto oblikovanje novih interesnih ter drugih prostočasnih dejavnosti.
Predstavljeni so programi, ki jih nevladne organizacije izvajajo na lokaciji v bližnjem lokalnem okolju oziroma jih izvedejo na šoli in dosegajo pričakovane cilje učnih vsebin. Za lažji pregled so razvrščeni v 5 kategorij: naravoslovje, šport, kultura, tehnika in drugo.  
 
Programi so predstavljeni s kratkim opisom, primernostjo starostni skupini, časom trajanja in lokacijo izvedbe programa, okvirno ceno in kontaktom nevladne organizacije.
 
Vsi pripravljeni programi se lahko prilagodijo različnim zahtevam osnovne šole. 
 
Upamo, da vam bodo predstavljene vsebine v pomoč pri oblikovanju vaših učnih načrtov in pripravi zanimivih učnih uric. 
 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00