Delavnica: Vse je v dobri zgodbi

Spoznajte kako skomunicirati pobudo na lokalni ravni.

Vsebina delavnice:
Osredotočili se bomo na pripravo komunikacijskega načrta in se posvetili vprašanjem kaj, kdaj, kdo, kako, s kom in komu komunicirati, kdo so naši zavezniki in nasprotniki, kako pripraviti osnovno sporočilo in lajtmotiv. Govora bo o medijih in nujni medijski razpršenosti, odgovorili si bomo kako komunicirati nekomunikativno, se dotaknili spletne peticije in call to action ter sprotne evalvacije.

Izvajalec:
Uroš Bonšek je komunikator že več kot deset let. Delal je v gospodarskem, javnem kot v nevladnem sektorju. Mnenja je, da se da prav vsako (še tako nekomunikativno) pobudo vrhunsko skomunicirati, če jo le znaš pretvoriti v zgodbo. Na CNVOS-u je vodja za stike z javnostmi.

Termin:
sobota, 22.4. 2017
9:00-11:00

E-prijava

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00