Delavnica: Prepričati z dobrimi argumenti

Spoznajte kako prepričati odločevalce na lokalni ravni.

Vsebina delavnice:

Za dobre argumente potrebujemo učinkovito raziskavo in kreativno pripravo sporočil. Vendar dobri argumenti v lokalni skupnosti ne prepričajo samo s tem, da jih razpošljemo po elektronski pošti. Da bi jih dejansko skupnost vključila v svoje delovanje, moramo oblikovati dober načrt in ga tudi izvesti: jasni cilji, določene ciljne skupine, aktivnosti ter merjenje učinkovitosti. Z vsem tem se bomo ukvarjali v dveh urah. Svoje veščine bomo trenirali predvsem v oblikovanju sporočil.

 

Izvajalka:

Špela Polak, strokovnjakinja za komuniciranje, ima 18 let izkušenj v upravljanju komuniciranja. Njeni specializaciji sta odnosi z lokalnimi skupnostmi in okoljsko komuniciranje. Njeno delo temelji na natančnem raziskovanju, načrtovanju in doseganju ciljev na podlagi dolgoletnih izkušenj v komuniciranju. Njenih predavanj in delavnic se je udeležilo že več kot 1.600 udeležencev.

 

Termin:
sobota, 22. 4. 2017
11:30-13:30

E-prijava

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru