E-računovodski program

E- računovodski program je namenjen društvom in drugim nevladnim organizacijam, ki sami vodijo poslovne knjige z uporabo enostavnega računovodstva. Je spletni računovodski program za vodenje poslovnih knjig.

Kaj program omogoča?

S programom lahko enostavno vodite blagajniško poslovanje, pripravljate in obračunavate potne naloge, obračunavate podjemne, avtorske in druge pogodbe o delu, izdajate račune, vodite evidenco prejetih računov, vodite evidenco plačil idr. 

 

Prednosti e-računovodskega programa:

- preprosta uporaba

- program lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli

- program se avtomatsko nadgrajuje in osvežuje z zakonskimi spremembami

- manj možnosti da nepravilno obračunate avtorske in druge pogodbe

- zagotovljena varnost in zaščita podatkov

- možnost priprave in oddaje letnih poročil

 

Komu je program namenjen?

Nevladnim organizacijam (društvom, zasebnim zavodom in ustanovam), ki vodite svoje računovodstvo po sistemu enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva.

 

Preizkusite program

Kontaktirate nas na e-naslov: tjasa.bajc@consulta.si in omogočili vam bomo, da program spoznate v testni verziji in se tako lažje odločite za njegovo uporabo.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00