Koledar dogodkov NVO

Za dodatno promocijo in obiskanost vaših dogodkov vam omogočamo vpis v koledar dogodkov nevladnih organizacij na spletni strani www.srce-me-povezuje.si. Vse vpisane dogodke za prihodnji mesec, ki jih do konca meseca vpišete v koledar, pošljemo več kot 2.500 prejemnikom naših obvestil. 

Vpišite dogodek

Dogodke enostavno vpišite na tej povezavi in po odobritvi administratorja bodo objavljeni na spletni strani www.srce-me-povezuje.si.

Izpostavite dogodek

Članom Mreže NVO osrednje Slovenije in Mrežo NVO ZLHT nudimo možnost, da svoje dogodke v e-koledarju izpostavijo s pomočjo promocijske pasice velikosti 641 x 150 px. Tako vam omogočamo, da svoj dogodek izpostavite v mesečnem e-koledarju dogodkov NVO, ki ga pošiljamo po e-pošti prejemnikom naših obvestil.

Pod vsako rubriko (kultura, šport, turizem, izobraževanje in drugo) izpostavimo en dogodek. Objavili bomo tiste, ki jih bomo prejeli prej. Pasico vašega dogodka do konca meseca pošljite na e-naslov info@consulta.si za dogodke, ki se bodo odvili v naslednjem mesecu.

Poiščite dogodek

Prebrskajte po dogodkih, ki jih organizirajo druge nevladne organizacije v Osrednjeslovenski in Zasavski regiji ter izbirajte med kulturnimi, športnimi, turističnimi, izobraževalnimi ali drugimi dogodki. Najdete jih na tej povezavi.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00