Spletne strani za NVO

Spletna stran predstavlja hitro in poceni komunikacijo z uporabniki vaših storitev zato si zagotovite večjo prepoznavnost vaše nevladne organizacije z lastno spletno stranjo. Omogočimo vam, da enostavno in brez večjih stroškov pridete do spletne strani, ki jo enostavno urejate sami in dopolnjujete z aktualnimi vsebinami.

Koledar dogodkov NVO

Za dodatno promocijo in obiskanost vaših dogodkov vam omogočamo vpis v koledar dogodkov nevladnih organizacij na spletni strani www.srce-me-povezuje.si. Vse vpisane dogodke za prihodnji mesec, ki jih do konca meseca vpišete v koledar, pošljemo več kot 2.500 prejemnikom naših obvestil. 

Priročnik o odnosih z javnostmi

Kako uspešno spromovirati dogodek ali prireditev, ki bo privabila nove obiskovalce? Kako pripraviti komunikacijski načrt? Kako delujejo različni mediji (televizija, radio, časopis), način njihovega dela in razmišljanja. Kako ponuditi novinarjem informacijo, ki jih bo zanimala? Kdaj je najprimernejši čas za pošiljanje sporočil? Na takšna vprašanja smo vam poskušali odgovoriti s pripočnikom o odnosih z javnostmi, ki ga je pripravil Jure Brankovič. Priročnik si lahko prenesete in si ga po želji tudi natisnete. Naj vam bo v pomoč pri vašem delu in uspešni komunikaciji z mediji.

Oblikovanje promocijskega materiala

Vedno bolj je pomembno, da svoje dejavnosti primerno predstavite in promovirate ter tako povečate prepoznavnost organizacije. Pri tem vam lahko pomagamo z oblikovanjem različnega promocijska materiala, od letakov, zgibank, knjig, plakatov, transparentov do priprave celostne grafične podobe organizacije. 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00