Vzpostavljamo portal aktivnosti NVO zasavske regije

Na Regionalnem centru NVO vzpostavljamo portal aktivnosti NVO zasavske regije. S katerim  želimo posameznikom omogočiti, da na enostaven način, na enem mestu najdejo različne tečaje, vadbe in prostovoljske aktivnosti, ki jih izvajajo društva v njihovem kraju in se jim lahko pridružijo.

Na portalu imejsefajn.si lahko svoje tečaje brezplačno vpišejo in predstavijo društva, ki aktivnosti izvajajo v zasavski regiji in si želijo privabiti nove uporabnike, člane ali prostovoljce. Vpisujejo se lahko tečaji, vadbe in prostovoljske aktivnosti, ki trajajo skozi celo leto. Portal tako ni namenjen vpisu enkratnih dogodkov, delavnic ali prireditev.

Dostop za vpis aktivnosti na portal lahko pridobite z registracijo vaše organizacije na povezavi. Po potrditvi vaše registracije vam bomo omogočili dostop do vpisnika aktivnosti, kjer boste enostavno dodajali aktivnosti na portal in jih imeli možnost naknadno tudi urejati. 

Vabimo vas, da registracijo na portal in vpise svojih tečajev, vadb in drugih aktivnosti vpišete do 24. 9. 2023. Portal bomo odprli za javnost s 25. 9. 2023 in ga v tem tednu promovirali med osnovnošolci v okviru akcije NVO gre v šolo, med zaposlenimi z akcijo Aktivno v penzijo in širšo javnostjo.

Za dodatne informacije nas pokličite na 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00