Usposabljanje za urejanje spletne strani in komuniciranje z uporabniki

Usposabljanje je namenjeno urednikom spletnih strani, ki so že nastale v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije in tistim, ki se zanjo šele odločajo, da se usposobijo in spoznajo urejevalnik spletnih strani Conloco ter osvojijo oblikovanje in pošiljanje elektronskih obvestil z uporabo brezplačnega programa za pošiljanje e-obvestil MailChimp. Brezplačno usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 12. 1. 2015, ob 16.30 uri v računalniški učilnici Knjižnice Otona Župančiča na Kersnikovi 2 v Ljubljani.

Usposabljanje bo praktične narave, zato bo delo potekalo na računalnikih. V prvem delu boste spoznali, kako dodajati tekste in slike na spletne strani, ki so nastale v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije. V drugem delu boste začeli z uporabo brezplačnega orodja MailChimp za kreiranje in pošiljanje e-obvesti kot so vabila, obvestila, novice in druge vsebine svojim članom in uporabnikom.

Udeležencem bo po usposabljanju na voljo nadaljnje brezplačno mentorstvo pri urejanju spletnih strani in kreiranju e-obvestil. 

Na delavnici boste spoznali:

  • Urejevalnik spletnih strani Conloco: načini dodajanja in urejanja vsebin ter slik na spletno stran, izdelavo povezav v tekstu do dokumentov, spletnih strani, e-pošte, kreiranjem fotogalerije.
  • Brezplačni program MailChimp za kreiranje e-obvestil: vpis v program in seznanitev s funkcijami programa, oblikovanje različnih predlog sporočil, prikaz uvoza stikov za pošiljanje e-obvestil.

Izvajalki:

Klara Kržišnik in Irena Planinšek, sta sodelavki Stičišča NVO osrednje Slovenije, ki nudita pomoč in podporo NVO na različnih področjih med drugim pri prvem nastopu na spletu preko tipskih spletnih strani in promociji organizacij. 

Prijava:

Prijavite se lahko do petka, 9. 1. 2015 oz. do zasedenosti mest na povezavi.

Dodatne informacije:

Klara Kržišnik: klara.krzisnik@consulta.si, 059 927 619. 

Vljudno vabljeni!

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru