Ta dobra večerja: Z donacijo do gurmanske večerje za dva!

Akcija Ta dobra večerja, v kateri restavracije in nevladne organizacije po Sloveniji združujejo moči za dober namen, bo potekala tudi v zasavski regiji. Regionalni center NVO in CNVOS sta povezala priznano Restavracijo in kavarno K5 iz Trbovelj z Območnim združenjem rdečega križa Trbovlje, glavni junaki in junakinje pa ste vi - s simboličnim prispevkom 5 evrov podprite društvo oz. pomagajte zbirati denar za Menažko in si priborite gurmansko doživetje za dve osebi!

V okviru razdeljevalnice hrane Menažka vsak mesec pomagajo približno 165 občanom, ki nimajo dovolj denarja za dostojno življenje. V lanskem letu so v Menažki razdelili kar 23 ton hrane! V Restavraciji in kavarni K5 so se odločili, da jim pomagajo in se velikodušno odzvali ter za Ta dobro večerjo pripravili vrhunski večhodni meni za dve osebi. Med vsemi sodelujočimi bodo izžrebali nekoga, ki ga bodo za dobrodelnost nagradili s kulinaričnim razvajanjem. S simbolično donacijo 5 evrov boste tako pomagali Območnemu združenju rdečega križa Trbovlje pri zbiranju sredstev za obroke za socialno ogrožene.

Kako sodelovati? Preprosto.

  1. Donirajte najmanj 5 evrov Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Trbovlje. To lahko naredite z nakazilom na TRR (SI56 02330 0015706240, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na fotografiji.
  2. V komentar pod fotografijo na facebook strani Rdeči križ Slovenije Območno združenje Trbovlje ali facebook strani Restavracija in kavarna K5 ali facebook strani Podpora za NVO zapišite #tadobravečerja. Označite lahko osebo, ki jo želite povabiti na večerjo. Če bo v dobrodelni nagradni igri sodelovala tudi oseba, ki ste jo izbrali, se vajine možnosti v žrebu seveda povečajo ;)

Dobrodelna nagradna igra traja do nedelje, 30. maja 2021, do polnoči. Nagrajenko oz. nagrajenca bomo izžrebali 31. maja 2021. Pravila in pogoji za sodelovanje so objavljeni tukaj, več o akciji in ostalih sodelujočih restavracijah ter nevladnih organizacijah pa na www.vecerja.si.

Srečno, hvala in dober tek!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru