Nov zagon za razvoj turizma v društvih

Turistična društva, ki se nahajajo v bližini Ljubljane, izkoriščajo priložnosti turističnega potenciala v obliki dodatne ponudbe za obiskovalce Ljubljane.  V okviru projekta Turizem na podeželju, ki so ga skupaj oblikovala štiri društva, bodo le-ta izkoristila potencial turističnega območja kot tudi potencial razvoja storitve.

V okviru projekta Turizem na podeželju, financiranega s strani Ministrstva za javno upravo v okviru Javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo nevladnih organizacij in prostovoljstva 2019, bodo štiri društva, Društvo za razvoj podeželja LAZ, Turistično okoljsko društvo Županova Jama, Turistično društvo Cer Cerovo in Turistično društvo Tuhinjska dolina, za čas dveh let zaposlila po eno osebo, ki bodo skupaj tvorili strokovno projektno skupino, ki bo opravljala naloge trženja in promocije turističnih produktov.

Društva so že objavila prosta delovna mesta. Turistično društvo Tuhinjska dolina išče primerno osebo za delovno mesto Organizator - tržnik, Društvo za razvoj podeželja LAZ pa Strokovnega sodelavca za digitalni marketing, trženje in PR.

Povezovanje in sodelovanje štirih turističnih društev z različnih območij v bližini Ljubljane je rezultat večletnega dela Stičišča NVO osrednje Slovenije, ki je v regiji podporno okolje za nevladne organizacije. Ponosni smo na to, da smo skupaj uspeli pripravit projektni predlog, ki je na razpisu uspel in tako zagotovil 200.000€ za zaposlitev štirih oseb za čas dveh let.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00