Spletno usposabljanje ZaNVO: Spoznavanje in delo s CANVO

V kolikor vaše delo vključuje izdelavo digitalnih vsebin, je orodje Canva odlična rešitev za hitro in učinkovito oblikovanje. Na spletni delavnici se boste seznanili z uporabo brezplačnega spletnega orodja za oblikovanje digitalnih vsebin s programom Canva pa tudi možnosti, ki jih ponuja plačljiva verzija. Orodje tako omogoča veliko možnosti za kreiranje vrhunskih digitalnih vsebin, ki vam jih bomo predstavili 5. 4. 2023 ob 9. uri preko spleta.

Spoznali boste osnovna orodja za oblikovanje vsebin in se seznanili z uporabo predlog ter oblikovanjem po meri. Spoznali boste uporabne trike za delo v Canvi in odkrili uporabne brezplačne rešitve, ki jih sicer omogoča le plačljiva verzija Canve. Prav tako se boste preizkusili v kreiranju promocijskih materialov in privlačnih spletnih vsebin s pomočjo Canve.

Program:

  • Kaj je Canva in kako deluje
  • Hiter pregled po Canvi
  • Možnosti, ki jih ponuja brezplačna Canva in primerjava s plačljivo
  • Osnovna orodja za oblikovanje vsebin
  • Uporaba predlog in oblikovanje po meri
  • Uporabni triki za delo v Canvi
  • Kreiranje promocijskih materialov
  • Prikaz ustvarjanja privlačnega letaka
  • Kreiranje privlačnih spletnih vsebin
  • Prikaz ustvarjanja privlačne objave za družbena omrežja

Termin in lokacija:

sreda, 5. 4. 2023, od 9.00 do predvidoma 11.00, preko spleta

Izvajalec:

mag. Sandra Bera, INVEL Inkubator za razvoj podjetništva, d.o.o.

Prijava:

Za predstavnike društev, zasebnih zavodov in ustanov je delavnica brezplačna. Predhodna prijava na delavnico je obvezna, prijavite se na povezavi TUKAJ

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Stičišče NOVUS - Regionalno stičišče NVO savinjske regije v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim organizacijam v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00