Spletno usposabljanje ZaNVO: Nevladne organizacije ZA in OD ljudi

Delo v nevladnih organizacijah je navdihujoče, v njem lahko najdemo smisel in namen – ne le za nas, ampak za širšo družbo. Delamo z mladimi, s starejšimi, z ljudmi z motnjo v duševnem razvoju, z lokalno skupnostjo, ki si želi pestrega poletnega dogajanja v svojem mestu … A včasih nam zmanjkuje energije, želimo si, da bi bile odgovornosti porazdeljene, da ne bi delali le za ljudi, ampak večkrat tudi skupaj z njimi. Pridružite se nam na spletni delavnici, 21. 9. 2023 ob 18. uri.

Program:

Na usposabljanju boste izvedeli, 

  • kako ljudi, za katere delujemo, vključimo v samo delovanje naše nevladne organizacije,
  • kako zagotavljamo člane_ice, ki prevzemajo funkcije in naloge in
  • kako jasno komuniciramo s skupnostjo.

Pomemben del delavnice bo deljenje izkušenj, dobrih in manj dobrih zgodb ter praks dela z ljudmi v nevladnih organizacijah.

Termin in lokacija:

četrtek, 21. september 2023, ob 18. uri, preko spleta

Prijava:

Prijavo na delavnico oddate preko spletnega obrazca.

Izvajalki:

Delavnico bosta vodili Nina Arnuš in Anka Pintar iz Zavoda Tri iz Škofje Loke, ki se o vključujočem delu izobražujeta v okviru mreže OF/BY/FOR ALL Change Network, pridobljena znanja pa vključujeta v svoje delo na stičišču Grozd NVO Gorenjske, predvsem pa v programih vključevanja priseljenk.

 

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Zavod Tri - Grozd NVO Gorenjske v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim organizacijam v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00